Lektiehjælp i matematik

Modtag lektiehjælp i hele København og opnå højere karakterer i matematik

Lektiehjælp i matematik er en god investering

Hos matematiklæreren er lektiehjælpen skræddersyet til at få dig tilbage på sporet igen på 5 uger. Her handler lektiehjælp i matematik om mere end bare lektier. Det handler om matematisk metodelære, vi anvender effektive teknikker for at styrke dit faglige fundament på kort tid.
Vi ved, at alle børn og unge har evnerne til at tage en uddannelse. Men for mange kan det virke uoverskueligt, hvis man mangler opbakning, hvis læreren ikke har tid, eller hvis man ikke kan få hjælp derhjemme. Vi sikrer effektiv lektiehjælp til alle børn og unge og give dem den opbakning, den tid og den hjælp, de har brug for, så de får mod på deres skolegang - ligegyldigt hvor de er.

Matematiklæreren er landsdækkende

Matematiklæreren hjælper alle unge i hele Danmark med at blive blandt klassens bedste til matematik. Vores adjunkter glæder sig til at gøre en forskel for vores elever, uanset bopæl.

Vi er rigtig stolte af, at en del af vores tilmeldte elever efter endt privatundervisning i matematik opnår 2- cifrede karakterer i både matematikprøver og årskarakterer

grafik af kort med byer som MentorDanmark er repræsenteret i